top of page
  • Foto van schrijverRoland van Son

De kracht van Teamcoaching

Een jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, na 7 jaar met veel plezier gewerkt te hebben voor een trainingsbureau. Een sprong in het diepe past bij mijn avontuurlijke ziel. Het ondernemerschap leerde ik gaande weg en tot mijn genoegen merk ik dat het nog beter bij me past dan ik vooraf had bedacht. Hierdoor heb ik afgelopen veel bedrijven en mensen mogen helpen. En ja, dat bevalt me zo goed dat ik heb besloten dat ik daar nog maar even mee door ga 😊 


Als teamcoach richt ik me vooral op het verbeteren van de communicatie en samenwerking binnen teams. Teamcoaching is hét instrument om de focus van 'ik' naar 'wij' te verleggen. Samen bouwen we bruggen tussen alle individuele eilandjes en ontdekken we dat samenwerken niet alleen efficiënter, maar ook veel leuker is! We leren elkaars successen te vieren en elkaar te ondersteunen bij uitdagingen. Tevens leren we elkaars verschillen te omarmen en elkaars kwaliteiten te benutten. Hierdoor worden resultaten beter en smeden we een hechter en gelukkiger team.


En heel eerlijk, ik ben niet zo van de statische modellen en de droge stof, maar zorg graag voor wat leven in de brouwerij. Dat past simpelweg beter bij mij. Passie en humor leiden namelijk tot goede resultaten, zo is mijn ervaring. 


Ik graaf zo diep als nodig is en mijd ik de confrontatie niet. Maar ik zorg er graag ook voor dat ieder teamlid aan het eind van een dag met een goed gevoel naar huis gaat. Zo komt de onderstroom op tafel zonder dat het écht ongemakkelijk wordt. Het mag namelijk wel schuren, maar zeker niet gaan doorlekken. 


Dus, ben je klaar om die individuele puzzelstukjes samen te voegen tot een prachtig geheel? Denk dan aan de transformatie van een groep individuen naar een hecht team, aan de kracht van verbinding en het belang van humor. Het is een vrolijke en enthousiaste reis waarin we samen groeien, lachen, en uiteindelijk sterker en meer verbonden worden als team. Van 'ik' naar 'wij' – het is een avontuur dat elke stap waard is. Ik vertel je er graag meer over, dus neem gerust contact met me op.
Comments


bottom of page