top of page
  • Foto van schrijverRoland van Son

Samenwerking en verbinding

Bijgewerkt op: 3 sep. 2023

"Teamcoaching samen met mijn dochter Pien (22 jaar en net afgestudeerd als toegepast psycholoog) mogen geven, echt heel gaaf om dat samen te doen!"

Wat een geslaagde teamtraining hebben we erop zitten! En wat een fijne ervaring om samen met mijn net afgestudeerde dochter Pien (toegepast psycholoog) een team van 17 HR-professionals te mogen coachen.

Het mooie van het geven van een training met mijn dochter is dat we elkaar erg goed aanvoelen en aanvullen. Haar verse kennis en mijn lange ervaring zijn perfecte bondgenoten bij teamcoaching. Samen zijn we een dynamisch duo met veel humor, maar ook met een scherpe blik en met een volle gereedschapskist. Met onze gecombineerde tools en specifieke vaardigheden hebben we dit team mogen laten ervaren dat ze elkaar hard nodig hebben. We hebben gewerkt aan bewustwording van elkaars kwaliteiten en aan onderling begrip. Dit aan de hand van de piramide van Lencioni, wat een perfecte kapstok is voor teamcoaching.

Het doel van de training was ‘samenwerking en verbinding’ en gezien de enthousiaste reacties van de deelnemers is dat behaald! De uitnodiging voor een vervolg in het najaar is binnen. Dat is super fijn, want het was een geweldige groep mensen om mee te werken.

Pien en ik gaan vaker samen teamtrainingen geven, wij kijken ernaar uit!

Pien van Son teamcoach aan het werk tijdens een teamcoaching samen met haar vader Roland van Son


Comments


bottom of page