top of page
Roland van Son is aan het coachen met een individuele client

"Zie mij als

een reisgezel

die je helpt

tijdens jouw pad

naar groei"

 

PERSOONLIJKE
ONTWIKKELING

 

Voel je thuis

Vanuit mijn ‘hutje op de hei’ help ik mensen met hun persoonlijke vraagstukken. Dat doe ik al 8 jaar. Het is een veilige plek, dichtbij de natuur, waar je je snel thuis voelt. Dat is belangrijk, omdat je je dan vrij voelt om jouw persoonlijke verhaal te vertellen. Oprecht geïnteresseerd en zonder oordeel luister ik daarnaar.

Samen aan de slag

Samen formuleren we jouw persoonlijke coachdoelen en daarmee gaan we aan de slag. Deze doelen bepalen de richting van de weg die jij wilt gaan afleggen. Zie mij als een reisgezel die je helpt tijdens jouw pad naar groei. Zonder jouw rugzak te dragen. Ik moedig je aan, spiegel je gedrag, help je nieuwe inzichten te verwerven, kan confronterend zijn als dat nodig is en ben eerlijk en respectvol.

Doordat je weet dat je er niet alleen voor staat, krijg je rust en vertrouwen. En vanuit daar dienen de antwoorden zich aan waarmee je snel stappen kunt maken richting jouw doel.

Laat gerust van je horen

Heeft je vragen, neem dan contact met me op. Dat kan telefonisch/whatsapp (06-40858141) of via het formulier onderaan deze pagina. Ik hoor graag van je!

WERKWIJZE
 
 
 

Praktijkvoorbeelden persoonlijke ontwikkeling

 
 
 
bottom of page