top of page
foto van de Kampina op de voorstelpagina van Roland van Son ervaren coach uit Boxtel Noord Brabant

Even Voorstellen
 

 

Mijn naam is Roland, ik ben vader van drie volwassen kinderen en zelfstandig trainer en mentor. Vanuit mijn 'hutje op de hei' en op locatie bij klanten, werk ik met plezier en succes met teams en individuen. Mijn doel is ze in hun groei en ontwikkeling te begeleiden. Ik heb mijn eigen manier van werken ontwikkeld die zowel laagdrempelig als effectief is.

Zowel qua werk als privé heb ik een mooi pad afgelegd en heb ik veel kunnen leren en ervaren. Zo heb ik gewerkt met  jongeren aan de rand van de samenleving en met dak- en thuislozen. De afgelopen zeven jaar was ik in dienst bij Bekensteyn Training & Coaching. Als trainer/coach werkte ik met uiteenlopende doelgroepen, van vaklieden tot CEO's, van statushouders tot ondernemers. Nu doe ik dat nog steeds, als zelfstandige.

Mijn ervaring op cultureel gebied en als theatermaker helpen mij om ingewikkelde processen creatief aan te pakken.

“Bij mij staan mensen centraal. Het mooiste vind ik het maken van echt contact met individuen of groepen mensen. Ik ben oprecht geïnteresseerd en kijk zonder oordeel naar elk mens.”

De afgelopen jaren heb ik veel mensen kunnen begeleiden en helpen. Dit doe ik door eerlijk het gesprek aan te gaan, te luisteren en écht betrokken te zijn. Ik ben invoelend en gebruik humor, want dat zorgt voor lichtheid en kan lastige materie helder maken. Maar ik kan ook confronterend zijn als het nodig is. 

In mijn praktijk gebruik ik methodes als Voice Dialogue en Adem Coaching als basis . Deze zijn bewezen effectief en zorgen snel voor inzicht en bewustzijn. Hierdoor kan je als mens vlot stappen zetten in je groeiproces.

Roland van Son voorstel foto

ROLAND VAN SON

Geboren: 23/05/1969
Wonend te Boxtel

Teamcoaching

Teamcoaching

Project
Management

bottom of page