top of page
METHODE
Roland van Son en zijn ikken Voice Dialogue

Dealen met delen

Een issue voor velen

Iedereen heeft vele delen in zichzelf waar men misschien niet zo bewust van is. Ik help je jouw 'ikken' te ontdekken op een heel natuurlijke wijze. Zo kan het zijn dat je veel last hebt van je Innerlijke Criticus, of dat de Pusher in jezelf altijd maar door wil gaan. Of zorgt de Perfectionist in je dat je nooit echt tevreden kunt zijn van een prestatie. Zo zijn er vele 'ikken' die we met Voice Dialogue luchtig gaan verkennen. Het helpt ons om bewuster te worden van onze interne dialogen en om meer begrip te krijgen voor onze eigen complexiteit. Door deze bewustwording kunnen we beter omgaan met onze emoties, conflicten verminderen en beter geïntegreerde beslissingen nemen.

 

Voice dialogue biedt de mogelijkheid om meer balans te creëren tussen verschillende persoonlijkheden. Waarbij het leren kennen van deze verschillende stemmen zorgt voor groei in bewustzijn, wat erg belangrijk is omdat bewustzijn het startpunt is voor verandering.

 

Op deze manier kan voice dialogue iemand helpen met persoonlijke groei. Het brengt bewustwording, acceptatie en integratie van al je interne stemmen, zodat je ze op een gezonde en constructieve manier kunt gebruiken om zodoende te kunnen groeien naar een evenwichtiger en gelukkiger individu!

Lees voorbeelden van individuele trajecten uit mijn praktijk waarbij Voice Dialogue een grote rol heeft gespeeld.

 

Bij individuele coaching maak ik vaak gebruik van Voice Dialogue. Het is een psychotherapeutische methode die wordt gebruikt om bewust te worden van de verschillende innerlijke stemmen die iedereen heeft.

VOICE
DIALOGUE

bottom of page