top of page
  • Foto van schrijverRoland van Son

Op pad naar een teamcoaching

Bijgewerkt op: 29 aug. 2023

"I'm singing in the rain"

Keuzes maken en de consequenties ervan ervaren… Vanmorgen kwam dit duo , dat onlosmakelijk aan elkaar verbonden is, weer voorbij.


Omdat ik nu al een tijdje bewust autoloos ben, maak ik veel gebruik van het OV. Vandaag ging ik in het westen van het land weer een team coachen. Ik bedacht me dat het heerlijk zou zijn om, in plaats van met de fiets, al wandelend naar het station te gaan. Een wandeling van een kilometer of 4 door het buitengebied is altijd fijn. Hoewel er volgens buienradar een bui voorbij zou komen, besloot mijn positieve zelf dat ie net naast mijn route zou scheren. Niet dus…


Halverwege barste de hemel helemaal los. Een natte broek en schoenen waren de logische consequentie van mijn keuze. Maar ik had nu ook een mooie gelegenheid getreurd om weer eens “I am singing in the rain” te zingen, dus dat deed ik dan ook uit volle borst! En die kleding, die droogt in de trein wel weer op :-)

Onderweg naar een groepstraining kreeg ik plots een hoosbui over me heen.


Comments


bottom of page